Investeer mee in MKB maakbedrijven

Heeft u hart voor onze maakindustrie? Sluit u zich dan aan bij de ruim 40 leden van het Verenigd Ondernemers Fonds.

Bent u een door de wol geverfde ondernemer en wilt u met een goed rendement investeren in Nederlandse MKB maakbedrijven? En eventueel uw kennis en ervaring inzetten om deze bedrijven te laten groeien? Dan maken wij graag kennis met u.

Het Verenigd Ondernemers Fonds neemt bedrijven over van ondernemers die willen verkopen omdat zij bijvoorbeeld met pensioen gaan. En uitsluitend financieel gezonde MKB maakbedrijven die door hun specialisatie in een nichemarkt opereren, met een gespreide en trouwe klantenkring en een financieel gezonde basis. Wij hebben een langetermijnvisie en investeren met onze ruim 40 leden meer dan alleen kapitaal, want gezamenlijk zorgen wij ook voor een forse injectie van kennis en ervaring om de overgenomen bedrijven te laten floreren.

Bent u een door de wol geverfde ondernemer en wilt u met een goed rendement investeren in Nederlandse MKB maakbedrijven? En uw kennis en ervaring inzetten om deze bedrijven te laten groeien? Dan maken wij graag kennis met u.

Het Verenigd Ondernemers Fonds neemt bedrijven over van ondernemers die willen verkopen omdat zij bijvoorbeeld met pensioen gaan. En uitsluitend financieel gezonde MKB maakbedrijven die door hun specialisatie in een nichemarkt opereren, met een gespreide en trouwe klantenkring en een financieel gezonde basis. Wij hebben een langetermijnvisie en investeren met onze ruim 40 leden meer dan alleen kapitaal, want gezamenlijk zorgen wij ook voor een forse injectie van kennis en ervaring om de overgenomen bedrijven te laten floreren.

Wij investeren kapitaal, kennis en ervaring in Nederlandse MKB maakbedrijven met groeipotentie. Een proven concept met bijzonder goede rendementen.

Bedrijven verbeteren om alle kansen te pakken

Wij willen de maakindustrie behouden voor Nederland. Bovendien zien we dat door reshoring steeds meer organisaties voor lokale leveranciers kiezen. Er zijn veel kansen, zeker voor MKB maakbedrijven. Deze zijn goed in techniek, hebben veel potentie, maar de organisatie kan vaak beter. Evenals de marketing en sales. Net als bij eerder overgenomen bedrijven, zorgen wij met ons speciale MKB verbeterprogramma voor professionalisering om alle kansen te grijpen.

Ondernemen zonder zelf de kar te hoeven trekken

Bent u ook een succesvolle ondernemer met hart voor onze maakindustrie? Doe dan met ons mee. Voor behoud van onze maakbedrijven en een mooi rendement. Door gezamenlijk te investeren onderneemt u mee zonder dat uzelf de kar hoeft te trekken of veel tijd moet investeren. Wij selecteren de ‘parels’ uit de markt met veel groeipotentie, waarna uw ideeën en kennis van harte welkom zijn. Kortom: een unieke en waardevolle aanvulling op uw investeringsportefeuille.

Wordt u lid van onze besloten investeringsclub?

Wilt u samen met andere (oud)ondernemers investeren in het MKB? Dan biedt het Verenigd Ondernemers Fonds u de mogelijkheid om Nederlandse maakbedrijven te laten floreren terwijl u een mooi rendement maakt. U staat niet zelf aan het roer, maar kunt als u wilt wel uw kennis, ervaring en contacten inbrengen als wij bij overgenomen bedrijven veranderingen en verbeteringen implementeren. Bij het Verenigd Ondernemers Fonds komt u bovendien in een zeer interessant ondernemersnetwerk terecht!

Goed inzicht dankzij onze transparante werkwijze 

Wij begrijpen wat ondernemers willen, want wij zijn zelf ondernemers. En we begrijpen wat u als investeerder wilt. Daarom krijgen wij steeds meer ondernemende leden. Behalve een goed rendement bieden wij namelijk een hoge mate van transparantie door middel van:

  • een koppeling met Vision Planner, waarmee u als investeerder toegang heeft tot de financiële voortgang van bedrijven waarin u investeert;
  • enkele keren per jaar bedrijfsbezoeken bij overgenomen bedrijven, waarbij we brainstormen over een actueel thema;
  • plus elk kwartaal een update van de voortgang van uw investering.

Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u meer weten over de investeringsbijdrage die we verwachten? Neem dan contact op met Anthony Degenaar.

header-inscrijven

Meld u aan voor onze nieuwsbrief met updates over onze overnames en ervaringen van ondernemers.

Spreek met onze partners of andere leden die al met ons investeren

Wij zijn blij met de bedrijven die wij hebben overgenomen, zij hebben een goed trackrecord, een goed gevulde orderportefeuille, een trouwe klantenkring en een positieve EBITDA (Earnings Before Interest, Tax, Depreciation, Amortization). Plus veel groeipotentie! Wilt u meer weten over deze overnames? E-mail dan naar a.degenaar@verenigdondernemersfonds.nl

Het Verenigd Ondernemers Fonds wordt geleid door een team van zeer ervaren ondernemers

Investeert u met ons mee? Onze exclusieve club bestaat inmiddels uit ruim 40 succesvolle Nederlandse ondernemers die voor veel kennis, contacten en financiële slagkracht zorgen. De dagelijkse leiding is in handen van zeer ervaren en ondernemende partners. Bekijk onze complete profielen. Samen met u behouden én verbeteren we de Nederlandse MKB maakindustrie. En realiseren we mooie rendementen.

Verenigd-Ondernemers-Fonds-Anthony

Anthony Degenaar
Managing partner

+31 (0)6 1745 4088

Verenigd-Ondernemers-Fonds-Igor

Egor Wals
Lid Investeringscomité

Verenigd-Ondernemers-Fonds-Max-van-wel-300x400
Verenigd-Ondernemers-Fonds-Jurgen

Jörgen Bakker
Lid Investeringscomité

Verenigd-Ondernemers-Fonds-Rogier

Rogier Gabriël
Lid Investeringscomité

“Zij begrijpen wat het is om een bedrijf op te bouwen.”

Eric Meijer, Metaalbewerkingsbedrijf Smit B.V.

Ik heb mijn bedrijf met een goed gevoel losgelaten. Toen ik besloten had om werk te maken van mijn opvolging, sprak ik diverse partijen. Maar pas toen ik het Verenigd Ondernemers Fonds sprak, werd ik enthousiast. Deze mensen snapten mij. Zij begrijpen wat het is om een bedrijf op te bouwen. Daar je ziel en zaligheid in te stoppen. Dat wil je niet zomaar verkopen, weg doen. Ik wilde dat het zonder mij door zou draaien, zonder verlies van banen, zonder dat alles veranderde of dat het door een overname zou ‘verdwijnen’ in een ander bedrijf. En dat is precies hoe het Verenigd Ondernemers Fonds werkt. Ze hebben niks weggegooid of afgebroken. In één woord: respectvol. Natuurlijk veranderen er dingen, want ze willen het bedrijf laten groeien. Dat vind ik alleen maar mooi. Ze brengen kennis en kapitaal in van tientallen ondernemers. Dat voelt heel goed. Bovendien blijf ik als adviseur betrokken. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn bedrijf de best mogelijke toekomst heb gegeven.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of neem contact op met:

drs. Anthony Degenaar

Tel: 06 17 454 088
E-mail: a.degenaar@verenigdondernemersfonds.nl

Afdrukken